Fighter pokal

Westside Rodders udgiver hvert år, en vandrepokal, også kaldet "fighter-pokal", og gives til en person i klubben, som har gjort noget ekstraordinært, med sin bil, en stor insats indenfor klubben, eller hobby'en generelt ! Pokalen skal altid gives videre, til et andet medlem, som vælges i samarbejde med de sidste "fightere"!

Fighter pokal 2019

Denne gang fik Rene Riise Pokalen. Tillykke med det. Han fik den fra Peter Lindgren, som fortalte om det store gå på mod Rene har udvist.

Fighter pokal 2013


Vi , Morten Jønsson, Lars Knudsen og jeg, har virkelig lagt hovederne i blød for at finde én værdig overtager af klubbens Fighterpokal. Der kom nogle op, som havde fået synes deres rod, nogle som havde lavet en ekstra indsats i klubben, og nogle som bare er gode…….!

Jeg var en dag omme ved Kurt her fra Herning, og se hvor langt han var kommet med hans 37’ Ford, og han havde lige lånt en bog….! En bog om en mand og hans bil…, fra den tid hvor nogle lavede en bil ud fra deres egne idé’er og op til i dag, hvor én af disse biler, er blevet restureret tilbage til det oprindelige. Det er selvfølgelig Palle fra Assens’ ” the Jack Stewart Ford”!

En fantastisk bog, om hele historien, fra begyndelsen, og til nu, og opbygningen af bilen.

Palle fortjener om nogen, med sit arbejde, på bilen, og ikke mindst arbejdet omkring historien om bilen, og de folk der har været inde omkring den, at få vores Fighterpokal.

En værdig modtager 2013…., Palle fra Assens…. TILLYKKE

Gert Maj

Fighter pokal 2012


2012

På generalforsamlingen 2012, blev Benny Højer, Lars Knudsen og jeg enige om, at vandrepokalen, skulle gå til Morten Jønsson.

Morten har med sin ildhu, endnu engang formået at få en rod op at stå, og det med en finish og frisk look, så de fleste siger wauuu....!

En kampgejst som er misundelsesværdig.........

Stort tillykke til Morten Jønsson

Gert Maj

Fighter pokal 2011


2011

Som I ved fik jeg, Gert Maj pokalen af Benny, sidste gang, nu var det min tur til at give den videre. Det har været lidt svært at finde én person, som virkelig har fightet i 2010…, ikke fordi ingen har lavet noget, men det er jo en pokal, til én som har kæmpet ekstraordinært for sin bil eller for hobbyen som helhed. Så jeg går lidt tilbage i tiden, hvor én fik sin absolut nysynede rod, totalt skadet ved et tåbeligt uheld. Jeg kan slet ikke forestille mig, først at have kæmpet i flere år med at bygge min egen bil, være helt oppe at køre over at få den synet og få numre på bilen, for derefter at kunne se sin drøm, blive knust…….., jeg havde sku grædt snot i flere dage…… Men nej, han kommer sku op på hesten igen, og går straks i gang med at opbygge en helt ny bil…., magen til, men helt forfra ……, igen. Og faktisk under 1 år senere, står den klar …, nymalet, og med numre på, klar til at blive nydt…. Jeg har så stor respekt for den ”fighter”, og han fortjener om nogen, vores vandrepokal…… tillykke til Lars Knudsen